Goda dofter sprids i huset

Idag har vi varit i Luleå en snabbis och sett då Lisa hade buggtävling. Tyvärr blev det ingen pallplats. Då vi kom hem gick Robin ut och hjälpte pappa att skotta gården, eller han körde fyrhjuling.. Medans han var ute städade jag till i mitt rum och tände en massa ljus så nu luktar det grymt gott i mitt rum av alla doftljusen. Känner att jag måste köpa nåt nytt snart, man kan ju hoppas att faster eller mamma har något ljusparty här framöver!!

Nu ska jag tvätta bort sminket, ta av mig kläderna, ta på mig morgonrocken, sätta mig framför tvn och efter det ska jag lägga mig i min oerhört sköna och mjuka säng!!

Man lär sig något varje dag, man ska aldrig lita på någon! (endast Robin, han är min bästa och trognaste vän! Jag älskar han.)

// Hanna.


Kul liv!


Jag och Robin har kul, hejdå! :D

Irriterande!

Irriterande, skrev nyss ett inlägg och så skulle jag lägga upp en bild men allt försvann! Därför tänker jag inte skriva något nytt just nu. Har annat för mig än att vara arg på bloggen!

// Hanna.

Kärlek och sällskap

Just nu väntar jag på att paradise hotel ska börja om igen efter pausen. Väntar även på att Robin ska komma in hit i rummet och ge lite sällskap och kärlek.
Äntligen ska jag få testa vad min telefon går för. Jag ska äntligen prova lägga in en film! Hoppas att det funkar som smort så att jag har något att göra på mina oerhört långtråkiga bussresor.
Har egentligen inte så mycket att berätta förutom att jag och Robin håller på med en ny design, men vi får se då den har tänkt dyka upp. Den som väntar på något gott!
// Hanna.

Åter till den vanliga vardagen

Ikväll ska jag sova min sista natt hos Robin innan jag återgår till mitt vanliga liv hemma i Älvsbyn. Känns tråkigt att behöva lämna han då jag har blivit så van med att sova med han. Men men, vi bor ju inte längre ifrån varann än 1 timmes bussresa så det kommer nog gå rätt så bra skulle jag tro.

Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli nå mat i det här huset. Tacos blir det (iaf för mig). Sen vet jag inte om jag kanske ska ut och gå en sväng eller om jag skippar det idag då inte Robins mamma är hemma. Vi får se vad samvetet säger senare ikväll.

Nu ska jag göra lite nytta, bland annat ska jag börja plocka ihop mina kläder.

// Hanna.

Dagens bravader

Idag har jag och Robins föräldrar rensat i deras saker medans Robin var ute och körde skoter med Kvarne. Man kan lugnt säga att den här lilla familjen har grymt mycket saker. Dock roligare att rensa då! En del saker ska jag och hans mamma med på loppis och med pengarna som vi får har vi bestämt att vi ska fara och shoppa för :) Mycket bra beslut!

Snart ska jag gå och duscha och sen ska vi äta kött och potatisgratäng och efter det vankas det bio. Jag, Robin, Kvarne och Ante ska och se Snabba cash. Hoppas att den är bra! Men det borde den vara.

Nä, nu är det dags att hoppa in i duschen.

// Hanna.

Så fort pengarna börjar rulla

Jag och Robin har ju som sagt kollat på resor. Vi funderar på att fara så fort vi har råd. Vilket kanske blir nu i höst eller nästa vår. Men fara, det ska vi i alla fall göra! Tror att det kommer sluta med att vi far till Turkiet igen. Inte för att det gör något. Det är fint där och billigt. Dock så skulle jag tycka att det skulle vara roligt att fara till något land jag aldrig har varit i, men vi får se.

Då vi var i Turkiet första gången tillsammans så såg vi ett hotell som såg jättefint ut! Tänkte att vi skulle kolla upp vilket bolag som hade det hotellet men det rann ut i sanden. För någon dag sen kom jag på att jag skulle kolla upp det där och till min förvåning var det Fritidsresor som hade det. Tyvärr så var det all inclusive men det gör inte så mycket. Det var inte så mycket dyrare att fara dit ändå vilket var tur för jag ska då bo där om jag far dit igen!

Här har ni en bild på hotellet,



Ser det inte fint ut så säg?? =)

// Hanna.

Årets gudomligaste

Robin spelar gitarr och jag får skavsår i öronen. Jag har inte ett lätt liv ska ni veta!

Snart ska vi lägga oss i sängen och se femte Johan Falk-filmen. Hoppas den håller måttet, men det tvivlar jag dock inte på att den inte gör.

Idag har jag och Robins mamma bakat gudomliga chokladbollar! Årets bästa enligt min smak.

Nu är det dags, god natt!
// Hanna.

Kan det bli en vana?

Igår var jag och Robin ut på en promenad och idag har jag och hans mamma varit ut på en promenad. Riktigt skönt! Det här kanske håller på att bli en vana? Har faktiskt övervägt om jag ska gå till Robin imorrn efter skolan, vi får se. Beror lite på vädret och hur jag känner mig imorrn. Går jag inte hem från skolan ska jag då gå imorron efter middagen, det är då ett som är säkert!

Just nu sitter Robin med sin pappa och ska beställa en jacka och jag sitter här. Har nyss varit duktig och dammsugit hans rum, dammråttornas paradis. Men nu är det fint och rent igen!
Ikväll ska vi se fjärde filmen av Johan Falk. Nog för att Robin redan har sett alla en gång tidigare men inte jag så nu får han stå ut med att se dom igen. Tror inte att han lider av det, dom är ju så grymt bra.

I helgen är det bio som vankas, snabba cash! Hoppas verkligen att den är bra, men det borde den vara. Efter det vet jag inte vad som händer, men det lär nog lösa sig.



// Hanna.

Vi sprider oss över land och rike

Mamma och pappa är i Thailand, jag är i Piteå och Lisa är i Älvsbyn. Snacka om spridda skurar.

I onsdags drog m&p iväg till varmare breddgrader, inte var man nå avundsjuk då man vaknade på torsdagen och det var -35. Livet lekte och jag ville verkligen inte fara till Thailand. Robin flyttade i alla fall in till mig på min gata i stan och där bodde vi tills idag då jag tog mitt pick och pack och begav mig till han för att sen stanna här i 1½ vecka, sweet! Har till och med fått två hyllor i Robins garderob. Det kan man kalla lyx!

Just nu sitter vi och väntar på mat och sen kanske vi ska färga Robins hår. Efter det ska jag se 16 and pregnant och efter det ska jag bara vänta på att klocka blir sovtid :) imorgon börjar skolan...

// Hanna.

RSS 2.0