Julstämning

Mamma har stoppat upp julstjärnorna i mitt rum och det regnar ute. Julstämningen är på topp!

Bowling nu.

// Hanna.

Jävulsresan

Just nu sitter jag och väntar på bussen. Endast 30 minuter kvar innan jag får sätta mig och åka jävulsresan åter igen. Längtar verkligen.

Ikväll är det match som gäller, hoppas på vinst som alla andra gånger!
Nu ska jag kolla igenom internet innan jag sticker hem.

// Hanna.


Bättre än väntat

4 av 27, inte så pjåkigt ändå! Synd bara att vi inte tog oss längre, det grämer mig. Om ni undrar så pratar jag om mixtävlingen som ägde rum igår. Grymt kul var det. Lätt att vi ska vara med nästa gång.

Ni vankas det palt i huset!

// Hanna.

New moon

Ikväll är det new moon som gäller!

Nu ska jag ta ihop lite saker jag ska ha med till Piteå sen ska jag äta en macka och sen drar jag till Piteå igen.

Ha en bra kväll!
// Hanna.

Buss, nej tack!

Förra veckan körde bussen i diket. Självklart lyckades jag åka med den bussen. Sen dess har jag varit avskräckt bussresandet. Jag kan inte längre sova på bussen och använder bältet. Helst av allt åker jag med mamma vilket jag oftast kan göra, men ibland måste jag sätta mig på den där bussen med ett hjärta som slår 1000 slag i minuten.

Är det meningen att man ska vara rädd då man åker buss? Det är tydligt att man ska det då man åker med bussen till och från Piteå. Bussen kör oerhört fort (jag vet att alla tycker det), man kan då inte säga att dom håller hastigheten precis. Vilket var andledningen till dikeskörningen. Han körde helt enkelt för fort i en snäv kurva då det var halkigt på vägen. Inte nog med det är hela vägen från Tvärån till Älvsbyn en krokig och dålig väg. Ändå från Sikfors börjar man förbereda sig på jävulsfärden som tar ungefär 20 min. Dom 20 minuterna är dom längsta i mitt liv!

Nä, tacka vet jag körkort eller lägenhet i Piteå så att man slipper det där. Om man till och med väljer ut vilken busschaufför man vill åka med är det väl något som inte stämmer? Om vi säger så här, jag tar hellre 15.30bussen än 14.00bussen om jag vet att han som kör då kör fort. Jag har inte bråttom hem, kan gott och väl strosa omkring på stan dom timmarna jag måste vänta :)

Nu ska jag strosa i säng och vänta på Robin Karlsson!

// Hanna.

JAG GJORDE DET!

Tro det eller ej, men jag, Hanna Nilsson har tagit sprutan. Dock med emlaplåster, men vadå? Jag tog den och nu är jag grymt stolt över mig själv!
Har även klippt mig idag, ingen stor förändring. Bort med det nötta och inget mer.

Nu är det städning på sollet och sen träning.

// Hanna.

En riktig gråtarfilm

Nyvaken och snart dags för frukost. Just nu sitter vi här och kollar på idolreprisen.

Ska baka på ett tag och efter det kommer mamma hem och då ska vi fara och äta och efter det far jag och Robin till Piteå. Igårkväll var vi hemma själv, satt och myste i soffan framför a walk to remember, grymt bra film! En riktig gråtarfilm.

Dags för frukost!

// Hanna.

Det tåras i ögonen

Jag får rysningar varje gång!


Datanördarna och Robin

Jag och Lisa sitter med varsin dator och kollar halvt på körslaget, Robin kollar på körslaget och halvt på datorerna, mamma är i Stockholm och pappa har farit till Patrik. Så ser det ut i våran familj just nu.

Idag har vi varit i stugan och kört lite fyrhjuling och rivit bryggan som farfar ska bygga om. Då vi kom hem så gjorde jag ananaspaj (för första gången) efter det badade vi bastu och sen blev det kycklingsalsa med ananaspajen som efterrätt. Måste jag säga att den gjorde succé?

Snart ska vi poppa popcorn och mysa vidare framför tvn.

Bilder från våran utedag kommer sen..

// Hanna.

Allt från tapetsering till musik

Nu ser köket ut som ett bygge, idag kom Thomas och spacklade och mest troligt imorgon blir det tapetsering.
Det ska bli grymt skönt att det blir klart nångång. Men han är snabb så det blir klart nu.

Slutade tidigt idag på skolan efter att enbart hade kurs idag. Är nu diplomerad för kranservice :)

Imorgon är det bandy på morgon som gäller och efter skolan så ska Hanna och Emma baka inför öppethus dagen på skolan.(Dom är nu flitiga dessa två kvinnor!) Och eftersom det blir mycket slipdamm och sånt så ska jag sova hos Emma med Hanna :) Blir nog även att repa med bandet imorgon, vi ska försöka köra så mycket som möjligt för att komma igång med att göra eget material som vi sedan ska spela in. Men som sagt jag tycker det är grymt kul att vi har startat upp bandet igen.


Song of the day: Shinedown - Breaking inside



Här kommer två dödskallar som jag ritat och ja jag har tagit inspiration från bilder.(Det vill säga att jag inte har ritat dom utan att se på en bild för inspiration)


Men nöjd måste jag få säga att jag blev!


Samma bild från längre avstånd.


Här är andra modellen.



Over and Out!// Robin.

En helig timme

Nu ska jag fara på solariet och göra sista städningen för i veckan. Känns skönt! Ska även sola.

Ikväll klockan 20.00 lovar jag att Hanna Nilsson sitter bänkad framför kanal 3. Inget kan störa mig då!

// Hanna.

Kanske, kanske inte!

Lisa är på klassfest, mamma och pappa är där, Robin sitter bredvid mig och läser och jag sitter här. Verkar som att kvällen är räddad? Kanske inte. Måste upp på solariet och städa och sen är det idol! Kan hända att jag måste förbi affären innan. Det är det man inte vet.

Nu ska jag spela farmville, adjö!

// Hanna.

Kvällen är räddad!

Desperata hemmafruar!

Älskar dig gumman <3

Jag blev helt rörd i hjärtat när Hanna skrev hur vi blev tillsammans<3

Angående att jag ringde till henne, så var det så att när vi träffades på lilla vm 2008, så tänkte jag bara shit vilken tjej alltså. Så när jag kom hem så kollade jag upp numret och la in det i telefonen utan att våga ringa först.
Men då en kväll/natt när jag gick från Johan så tänkte jag, NU RINGER JAG utan att tänka på vad klockan var. Rätt vad det var så svara Hanna utan minsta aning om vad det var för galning som ringde mitt i natten och störde skönhetssömnen. Men vi pratade på ett ganska bra och sen fortsatte det bara.

Jag kan säga er att jag ångrar inte en sekund att jag for på lilla vm istället för att spela division 1 match. Jag tackar mig själv än idag att jag blev lite galen och ringde den där natten. För nu är hon det bästa som finns i mitt liv och jag är lycklig varenda sekund som jag är i hennes omgivning.


Älskar dig Hanna Nilsson, du är bäst<3




True love!

// Robin

Jag älskar dig mitt hjärtegull!

Igår var det exakt 1 år sen jag och Robin blev tillsammans. Det firade vi med att ta det oerhört lugnt. Kul va? Kanske inte, men skönt om inte annat.

Tänkte berätta hur det gick till då jag och Robin träffades.

Första gången som vi ens pratade med varandra var i mars 2008 på lilla-vm i Malmberget. Egentligen var det tänkt att Robin skulle spela match med dom som spelar i division 1 men han for till Malmberget istället vilket var tur, annars hade vi nog inte varit tillsammans idag.

Någon vecka efter att vi har varit där får jag ett konstigt samtal på natten av en Robin som jag knappt visste vem det var då. Hur han då hade fått tag i mitt nummer var för mig en gåta men han har berättat nu att han kollade upp mitt nummer på hitta.se. Gulligt! Samtalen fortsatte, dock bara på helgerna och kring 03.00 på natten.

En onsdag på våren hade vi match mot varandra och bestämde att vi skulle gå och äta på max innan, andra gången vi träffades. Blev rätt så spännt för min del, men det gick bra ändå.

Samtalen fortsatte och fortsatte. Dock dalade dom av på sommaren och vi pratade inte lika mycket med varandra som vi hade gjort tidigare. Träffades dock en gång på havsbadet då han och hans kompisar kom dit. Sen träffades vi på noliamässan en gång. Det var nästan allt under hela sommaren.

Då skolan började om började vi träffas lite smått. Vi var med varandra några gånger då och då. På halloween undrade han om jag och Emma ville göra något med han och hans kompisar. Det gjorde vi. Sov även över där för första gången. Det var då vi blev tillsammans "på riktigt". Och igår var det 1 år sen. Det känns som att det var igår!

Hände ju dock massa saker innan vi blev tillsammans, men en liten kort sammanfattning av det hela.

Jag älskar Robin, han är mitt hjärtegull!

// Hanna.


Första gången vi träffade varann.


Kärlek!!

RSS 2.0