Ack så underbart

Har nyss kommit hem från Luleå. Eller nyss och nyss, ett tag sen. Fick i alla fall med mig tre saker hem. Ett par glansiga leggins, en kofta och en stickad tröja. Hade även tänkt få med mig en festblåsa hem, men icke det. Bättre lycka i Piteå kanske. Justja, skulle ha fått med mig en present till Robin också eftersom att vi har varit tillsammans i 1 år på söndag. Fattar ni, 1 helt år. Länge, men ack så underbart!

Nu ska jag se vad fröken Nilsson ska laga för mat idag. Gissar på tre-rätters.... Endast jag och ett ljus, mysigt!

// Hanna.

Bandet startat igen

Nu har vi börjat om att spela med bandet igen! Känns riktigt kul måste jag få säga. Idag har vi varit och kollat på våran replokal som vi fått :) Den var liten men fin. Det som är skönt är att det redan finns trummor där så jag slipper släpa dit mina egna, som för tillfället är trasiga och det är inte gratis att repa dom.....

Nu är det sängläge som väntar.




En riktigt långhårig jag.....(men posen är frän iaf)


Mina trummor när vi repade i Freddes garage.


GOD NATT!



Over and Out!//Robin.

Allt sitter där det ska

Väntar på att Emma ska höra av sig så att vi kan göra nånting. Men vad, det vet jag inte än. Kanske vi far på café storgatan som har kvällsöppet ikväll. Planen är inte helt omöjlig. Annars vet jag då inte vad vi ska göra. Köra runt i skogarna och leta efter älg eller nåt sånt.

Imorrn är det tänkt att vi ska fara till Luleå med Robin och Ante. Vet dock inte hur det blir med det. Det blir väl som det blir helt enkelt.

Jag idag, cool va? Tyckte jag fick till looken riktigt bra idag, posen också.

// Hanna.


Full rulle!

Linus har kommit för ett tag sen, måste jag säga att det är full fart i huset nu? Eller inte just nu för nu sitter han och Lisa och ser en film. Han roar sig rätt bra framför den. Kanske är det man får roa sina egna barn med då man väl får dom.

Nu ska jag gå och göra min plikt.

// Hanna.

Sugen på ny tatuering!

Jag känner att jag börjar bli riktigt sugen på att göra en ny tatuering! Så jag har sagt till min snälla mamma att jag inte önskar mig något annat till födelsedagspresent och julklapp! Så vi får se vad som händer :)
Motivet som jag kollat på är en mörkare ängel som då ska sitta på vänster underarm. Så va tror ni?


Har ju en god nyhet att berätta för er gott folk, jag, Fredde och Kvarne har tagit upp bandet igen och imorgon får vi mest troligt en nyckel till en replokal som vi fått av SV Nord. Så nu kommer ni få reda på mycket om bandet i framtiden! Kanske lite smyginfo och dylikt....

Har varit hos Hanna sen i söndags men som hon skrev i det tidigare inlägget så var jag tvungen att fara hem idag för att jag ska till tandspecialisten imorgon.


Nu väntas det tv tittande och slappande...(kan ju inte slita ut mig....Haha)


Over and out!// Robin.

En räddare i nöden

Har nyss skickat iväg Robin till bussen eftersom att han ska till tandspecialisten imorrn så var han tvungen fara hem idag. Själv har jag nyss ätit och hjälpt Lisa med hennes hår och smink, hon ska nämligen på kalas idag och då ska hon vara ett litet troll. Tur att hon har syrran som kan hjälpa henne.

Nu ska jag ta och packa ihop lite saker som jag ska ha med mig till moster ikväll eftersom att jag ska vara barnvakt åt Linus hela dagen imorrn. Undra vad vi ska hitta på. Tror att vi kanske far och åker lite bil med Emma eller något liknande.


HAHAHA, hittade en gammal bild på mig och Frida, söta va?

// Hanna.


18 hela år!

Firade Antes 18-årsdag igår. Mycket trevligt måste jag säga! Trevligt folk & god mat. Man kan inte begära så mycket mer :)

Nu väntar jag på Robin och på att Emma ska vakna så att vi kan dra oss mot byn.

// Hanna.

Nedräkningen börjar

Endast några timmar innan lov!

Jag längtar.

// Hanna.

Träningsvärk så det sjunger om det

Jag har träningsvärk så det står härligt till. Mitt munsår håller på att försvinna. Jag nyser. Det är snö. Som ni ser är det i alla fall lite bra i mitt liv just nu. Eller nu ljög jag, allt är bra! Har träning ikväll och sen är det inlåst, yeah. Grymt bra program måste jag säga.

På lördag är det födelsedagsfest hos Ante. Kommer nog bli kul, hoppas jag. Vi har världens present på G, det kan jag lova er. Säger tyvärr inte vad det är för present, ni blir för avundsjuka.

Nu ska jag göra nå annat, typ kolla facebook eller något liknande....

// Hanna.


Han ska läras av den bästa

Robin spelar Guitar Hero, jag sitter här och snart ska jag nog krypa ner i sängen. Är grymt trött och ändå "råkade" jag, Emma och Robin somna då vi var hos Emma. Sov drygt 2 timmar. Skönt måste jag säga! Men ändå är jag trött som jag vet inte vad just nu. Kan inte säga annat än att det blir att besöka John Blund direkt efter Desperata.

Till helgen ska Ante ha kalas eftersom att han fyller 18 år på torsdag. Han ska bjuda på mat och allt, kommer nog bli grymt kul. Hoppas kan man ju alltid göra!

Nu ska jag spela lite guitar hero, måste ju visa Råbban hur man gör.

// Hanna.


Antepante!

Glömde säga att det var vitt i byn idag, skotern närmar sig!

Vaccinerad!

Nu är man halvt vaccinerad mot svininfluensan (det är en till spruta innan man ska vara fullt vaccinerad).
Så idag har jag varit till skolan som vanligt, men jag trivs bättre att jobba men som sagt för att få jobba så måste man gå skola..

Nu är dags att inta sängen så man inte är helt död imorgon.


Songs of the day: The Kooks - Naive
The Kooks - She moves in her own way



Over and out!// Robin.

Vi far dit näsan pekar

Har precis klivit upp ur sängen och snart ska jag ringa och väcka Emma så att vi kan fara ut och köra. Ska nog fara en sväng till Luleå idag eller något liknande. Nånstans ska vi då.

Bäst att göra sig klar så att man tar sig i väg någon gång :)

// Hanna.

Nya äventyr

Nu har vi kommit hem till Robin efter en lång dag med Emma i bilen. Är grymt kul att bara åka omkring och prata. Kan säga att vi har kört på ställen man knappt visste fanns. Virrat bort oss har vi också gjort, tur att man alltid kommer ut nånstans!

Nu ska vi inta sängen så att vi orkar upp imorrn och vara förberedd på nya äventyr.
God natt!

// Hanna.


Körlappen

GRATTIS TILL EMMA SOM HAR FÅTT KÖRLAPPEN!!!!! :D



Song of the day
: Shinedown - Simple man


Over and Out!// Robin.

Bästa reklamen ever!

Så jäkla klockren reklam alltså!


Det kommer svida

Vilken dag. Mörkt ute och regn. Kan det bli sämre?

Idag ska jag på stan och köpa skor. Två par faktiskt! Ett par vita converse eftersom att jag bara har lila och ett par vanliga skor som jag kan ha i vinter då det blir kallt. Känner mig inte så taggad på att gå i converse hela vintern.

Nu ska jag skriva om mitt namn, mitt språk & vars jag bor.

// Hanna.

Dom flyger fram

Snart dags för mat och efter det är det bowling som gäller. Hade egentligen tänkt fara förbi solariet en snabbis eftersom att det är nya rör, men insåg att jag inte kommer hinna dit. Bowlingen börjar 18.00 så det blir lite kort om tid. Kanske far dit på söndag istället.

Fredag imorrn, skönt! Veckorna bara flyger fram, vilket inte är så dåligt egentligen. Helgen kommer att spenderas i Piteå med Robin. Imorrn ska vi göra mat till hans föräldrar, tacogratäng med jordnötter, mina favoritmat! Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, kanske skulle vara med Kvarne och Madde men det är osett än. Vi får helt enkelt vänta och se.

// Hanna.


Nu


Då. Rätt söt var jag väl ändå?


Robin! Det var det jag föll för, jag lovar...


BLI MEDLEM!

Bli medlem här vettja :)

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=hannarobin.blogg.se

Vi slog våra kloka hjärnor samman

Brukar aldrig vilja åka direktbusse eftersom att man kommer så tidigt till skolan då. Idag tog jag och Emma faktiskt direktbussen av en anledning, en osäker bussis. Det var halt ute och det var en busschaufför som jag inte gillar att åka med, han känns ostabil. Tycker att vi gjorde ett mycket klokt val imorse!

Just nu skriver jag om oljan, igen. Det verkar aldrig ta slut. Men snart så :)
Och imorrn ska jag följa med Robin då han tar vaccinet, kanske svimmar, kanske inte. Det återstår att se!

Ha en bra dag.

// Hanna.

Jobb istället för skola

Kom nyss hem från jobb, är och jobbar med Pappa eftersom det sägs ska gå svininfluensan runt om i Piteås skolor.
Varför jag inte går till skolan ändå beror på att jag är i riskgruppen och har inte fått vaccinet än.

Det har gått bra idag förutom att vi försov oss till tio över sju (ganska skönt om jag får säga det själv).


Song of the day: 3 doors down - Your arms feels like home


Over and Out!// Robin.

Hipp mormor, va?

Snart ska jag ha bransch och produktkunskap. Efter det är det lunch som gäller.

Ikväll ska jag sova hos Emma eftersom att vi inte börjar förrän klockan elva imorgon. Ska ha klassens dag då vi ska på Thai Graden och äta och sen se nån film. Måste dock fara med tvåbussen eftersom att jag ska till Kalix oxh spela bowling.

Nu ska jag se hur det går för mormor på tradera, hipp mormor va?

// Hanna.


Min största rädsla

Jag är jätterädd att åka med nån som sladdar, kör fort (både med skoter och med bil) & ibland är jag rädd att åka med folk jag aldrig åkt med. Jag är inte rädd att sladda själv, jag är inte rädd att köra fort själv och jag är definitivt inte rädd att åka med mig själv, är inte rädd att åka med någon som kör som man ska köra och med folk som jag vet kan köra bil, är inte rädd att åka med folk som sladdar med fyrhjuling (kan bero på att det inte gör så ont att ramla av). Robin säger att det kallas: för stort kontrollbehov. Jag säger: Rädd för döden.

Satt och tänkte på det där idag då jag åkte buss hem och kom fram till att jag är nog den i hela världen som är mest rädd för döden. Eller det är nog jag och Emma. Då jag åker bil med någon är jag rädd att vi voltar och att vi dör, då jag åker skoter med någon är jag rädd att vi voltar och kör in i ett träd eller nåt liknande & när jag åker med någon jag inte känner är jag helt enkelt rädd för att han/hon inte kan köra. Kanske är det kontrollbehovet. Men jag tror helt klart att det är den där döden som spökar. Vill inte dö, det är min största rädsla här i livet!!
Vad är din största rädsla?

// Hanna.


Guldvärt

Nu är det sängen som gäller. Skönt att jag följde till Robin så jag slapp kliva upp 05.40... Får sova en timme längre och slipper bussresan, det är guldvärt!

Nu ska jag och Robin krypa ner under våra täcken och låta John Blund ta oss med i drömmarnas värld :)
God natt!

// Hanna.

Tove, sveriges nästa idol

Det går ju inte att säga annat än att Tove är grymt bra! Håller helt klart på hon. Lyssna bara här:


Bastubad

Nyligen kommit ut från bastun. Alltid lika skönt att basta även fast det inte blir så ofta man gör det...

Nu är det mat.

 

Over and Out// Robin.


Den tröstätande Hanna

Pappa och Robin bastar, mamma duschar och jag sitter här. Har nyss varit och städat på solariet och köpt godis åt pappa och Robin. Inte kul att stå där vid godiset med den goda lukten och vetskapen om att det endast kostar 3,90 för en som inte äter godis. Tröstade mig själv med en apelsin då jag kom hem, mycket godare än sockerbomber.

Igår var jag och Emma på stan en snabbis. Hade ett sånt stort shoppingsug på torsdagen men inte igår, hur kan det komma sig? Jag och Emma kom fram till att man alltid blir med shoppingsugen då man inte har några pengar med sig till att shoppa. Sant eller falskt? Fick i alla fall med mig en jeansskjorta (som jag så länge velat ha), en tröja från JC och ett par leggings. Ska även gå på stan på måndag eller tisdag och köpa mig ett par vita converse och efter det ska jag ut i skogen så att dom blir smutsiga. Inge snyggt med nya converse... Måste även kolla på ett par vanliga skor, vet exakt vilka jag vill ha men hittar dom inte. Kanske får ändra skoplanen, man vet inte.

Nu ska jag vänta på att maten ska bli klar och sen ska jag avnjuta en god middag :)

// Hanna.


Veckans bästa dag!

Fredag, veckans bästa dag!

Ha en bra dag, det ska jag :)

// Hanna.

Cash is king

Var in på konsum idag och skulle fråga både om extrajobb och om praktikplats. Tyvärr kunde jag inte jobba på kväller eftersom att han redan hade nog med personal, men prao, det fick jag allt vilket kan leda till extrajobb senare. Ska dock gå in på ica i Bergsviken och fråga där. Skulle vara bra med lite extrapengar. Sitter aldrig dåligt! Funderar på om jag ska fara dit imorrn då jag och Emma likaså ska till Robin och kolla på deras nya kök.

Just nu sitter jag och väntar på middag, kött! Kommer bli supergott. Efter det är det bowling och efter det är det som vanligt nerbäddning i soffan men idag framför inlåst.

// Hanna.

Carpe Diem

Igår spikade jag upp Carpe Diem som jag fick av Robins mamma. Blev grymt fint måste jag säga.


Så blev det. Bytte även ramar så nu har jag bara två kort och sen har jag satt min nya lampa där också. Vad tycks?


Snön imorse. Dock dålig bild, min kamera på mobilen är ju inte precis den bästa..

Nu ska jag fara på match, önska mig lycka till!!

// Hanna.

Snön den bara öser ner

Första snön idag. Jättekul. Slaskigt och jävligt!

Lunch nu!!

// Hanna.

Min kväll är fulländad

Min kväll är räddad! Snart ska jag och städa på solariet efter det är det bowling som gäller och efter det är det soffläge framför Anna Anka och hennes kompanjoner. Kan kvällen bli bättre? Givetvis kan den det. Men är det skolvecka så är det. Bara att gilla läget helt enkelt.

Idag ringde min pappa angående mobilen som jag vill ha. Då sa han på telemäklarna att om jag väntar en månad till ungefär så kommer det komma en ny mobil som är ungefär likadan som den jag vill ha. Har alltså tänkt vänta på den och se vad det är för något, om inte annat får jag väl ta den jag ville ha. Inte svårare än så.

Nu ska jag göra min plikt!

// Hanna.

Dagens tripp

Dagens tripp till IKEA är avklarad. En dag med mycket folk och mycket surr. Kan säga att jag känner mig rätt trött i huvudet nu. Fick i alla fall med mig lite saker hem. En lampa, två mattor till toan, ljus till mamma och en list som jag ska hänga upp på väggen.

Just nu väntar jag till körslaget ska börja. Ska bli skönt att krypa ner i sängen och se på tv.
Imorrn far jag och Robin till mig, mamma ska göra blodpalt. Längtar!

// Hanna.

En liten lördagstripp

Imorgon bär det av till IKEA. Har egentligen inget jag ska handla, ska bara följa med Robin och hans mamma för att. Är alltid trevligt att fara dit, rätt vad det är hittar man något man behöver. Ska i alla fall köpa värmeljus åt mamma, alltid något.

Nu ska jag lägga mig i Robins säng framför idol!!

// Hanna.

Ärenden hit och ärenden dit

Nyvaken. Ska snart gå ut och klippa gräset och sen ska jag upp på byn och göra nå ärenden.

Ikväll är det tjejkväll, ska fara dit ändå. Kanske hittar mig nå nytt, det är ju som alltid roligt. Eller vad säger ni? Vet i alla fall att jag ska köpa en kofta på Gina. En riktig myskofta ni vet!

Nu ska jag göra det som ska göras.

// Hanna.

RSS 2.0