Den sjunger på sista refrängen

Just duschat, nu farmvillar jag, snart ska jag roller coastra, sen ska jag lägga mig i soffan och se vem som åker ut ur idol. Vist låter min kväll ganska fulländad? Det tycker i alla fall jag. Tycker det låter som en perfekt kväll för mig.

Imorrn är vi lediga hela dagen, skönt tycker jag. Ska försöka göra några ärenden, eller försöka, jag ska göra några ärenden på byn imorrn! Efter jag har gjort det ska jag klippa gräset och efter det vet jag inte vad som händer. Skulle vilja fara till Piteå. Det är ju nämligen tjejkväll. Men då har jag träning, så jag får se hur jag gör. Man kan ju gå på stan fastän det inte är tjejkväll, fast det hade ju som varit trevligt. Dock känner jag att jag behöver träningen, vi får se vad som händer imorrn :)

Just nu kollar jag på mobiler. Min har ju börjat sjunga på sista refrängen, tycker det börjar vara dags för en ny. Dock vill jag inte ha en, jag fullkomligt älskar den jag har och tycker inte att det är något fel alls på den. Men frågar ni Robin eller någon annan så är den rätt nött och tuktad. Vi får se om jag nämns köpa en ny. Får se om ekonomin räcker till.

Nu ska jag göra det jag ska och sen ska jag gå och se det sista av greys :)

// Hanna.


Vill ju som sagt var ha en sån. Är det någon som har en sån, i så fall, vad tycker ni? Kanske ska säga att det är en w995.

Duschen

Nu blir det att hoppa in i duschen, kom nyss hem från skolan och vi hade gympa som sista lektion. Så då blev att duscha hemma istället.

Imorgon är det sista APU dagen för den här gången, känns lite tråkigt måste jag säga.

Duschen nu.


Over and Out// Robin.

Det bästa programmet

Just nu ligger Robin i sängen och jag sitter här och väntar på att reklamen ska sluta. Ser ju nämligen mitt favoritprogram, unga mödrar! Det är nog bland det bästa och mest intressanta program som någonsin har gjorts, eller vad tycker ni?

Nu är det dags att inta tvläge igen.

// Hanna.

Sängläge

Har nyss kommit hem från Emmas 18-årskalas. Eller nyss och nyss, en timme sen.
Nu är det sängen som gäller :)

God natt!

// Hanna.

Åsa!!

Faktiskt inte Åsa, tror det är en sony :) Vet inte riktigt, men det är i alla fall inte en nikon, det vet jag säkert.


// Hanna.

Kvällscheck

Idol, packning och sen sängen. Det är min kväll. Måste bara göra min kvällscheck på internet innan jag gör det jag egentligen ska göra.

Dags att se idol, det har börjat om!
God natt :)

// Hanna.

Låter bilderna tala för sig själv

Har nyss ätit lite mat. Sitter alltid fint i kistan! Snart ska jag fara till farmor och farfar och sälja lite riskkapitalsedlar, någon mer som känner sig manad att köpa? Efter det ska vi till Nisse och lämna tillbaka kameran, vi lämnar tillbaka den med gråten i halsen. Då jag har råd ska jag allt köpa mig en egen systemkamera! Efter vi har gjort allt det där och om jag har tid över innan IDOL ska jag nog fara och sola. Var ju som ett tag sen sist.

Roligt inlägg va? Mm, jag vet! Nu ska jag i alla fall visa lite bilder som jag tog då jag och Lisa for ut en snabbis. Låter bilderna tala för sig själv, det blir väl bra?!










Det var lite av bildern! Nu fick jag höra av Lisa att vi fick ha kameran hur länge vi ville :) bra va?!

Förresten, Emma fyller 18 år idag!! Grattis till hon :)

// Hanna.


Kvällsrutinen

Borttagning av ansiktet, tandborstning, toaletten och sen sängen och en film! Mysigt.

God natt :)


// Hanna.

Hanna vs Robin

Nu battlar jag och Robin i Guitar Hero, måste jag säga att jag vinner?

Nu är det snart min tur!

// Hanna.

Det sprutar inte idéer

Just nu är jag hos Robin. Han ligger i sängen och ser tv och jag sitter här, socialt va? I alla fall vet vi inte vad vi ska göra. Är dåligt väder ute, Johan var inte hemma och våra idéer sprutar inte precis ut just nu. Vi kommer nog på nåt snart. Unga mödrar börjar ju dock snart och sen är det IDOL. Men innan det? Jaja, det är ett världsligt problem.

Imorrn fyller lill-Emma 18 årt! Måste jag säga att jag längtar till hon har fått körkort? Kanske inte. Om hon har fått det innan höstlovet, vilket jag tror hon har, så ska vi ta oss en tripp till Robins kompis i Umeå. Det kommer nog bli roligt.

Bäst att inta position innan unga mödrar börjar!!!



// Hanna.

Förresten, skolkort imorrn!

Huvudvärk

Måndagen lider snart mot sitt slut, är inte nått stort fan av måndagar. Vet att man inte ska sitta vid datorn när man har ont i huvudet, men kände att det var dags för ett litet inlägg :)

Det som är tur är att jag bara har 3 lektioner på måndagar, det är som lagomt tungt..

Väntar på att Johan ska vakna (om han vaknar...) så jag kan fara och hälsa på han, har inte träffat han på jätte länge.



Song of the day: Takida - As You Die


Over And Out!// Robin.

Jag skelar med mening

Har nyss hjälpt mamma med älgköttet. Har paketerat det och knytit påsar, duktigt va? Just nu väntar jag på att Lisas kompis ska fara hem så att jag och hon kan fara ut och ta lite kort. Snäll jag är som vill att hon ska fara hem, men så kan det vara då jag vill göra roliga saker med Lisa. Ikväll är det bowling som gäller och efter det ska jag lägga mig i soffan och skratta och Svenska hollywoodfruar, nån mer som ska det?

Nu hade jag tänkt visa lite bilder som både jag och Robin har tagit med systemkameran :)


Lisa.


Fotografen herself!


Lisa.


Lisa. Om jag får säga det själv älskar jag den här bilden!


Robin.


Grymt snygg bild som Robin tog :)


Mitt rätta jag! (jag skelar med mening!)


Om ni ser vad det här är så är ni bra! Mästerverket by; Emma Öberg, vem annars?

Nu var det inga mer bilder för den här gången :) Ni får säker se mer i veckan eftersom att jag och syrran ska ut och fota nu :D

// Hanna.

Då var hockeysäsongen påbörjad

Så var den första hockeymatchen för säsongen avklarad. En klar vinst för Luleå mot Modo. Men vad hade vi förväntat oss? Det enda rätta! Dom kanske får en bra säsong i år? Man kan ju hoppas.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag gå och lägga mig.
Snart helg!

// Hanna.

Jag känner taggen!

Nu sitter jag på skolan. Skriver om oljans utveckling, kul va? Kanske inte. Men det måste ju göras.

Efter skolan idag ska jag på byn på ett litet ärende och efter det ska jag hem och äta och tagga. Gissa vad jag ska tagga till? LULEå-MODO, i Älvsbyn. Fattar ni att dom ska spela i lilla Älvsbyn? Det är knappt så att jag fattar det.

Nu ska jag fortsätta läsa om oljan.

// Hanna.

Arbetsplats förlagd undervisning

Dags att lägga sig i sängen och ringa Hanna, eller om hon ringer mig. För imorgon är det APU som gäller. Har sett IDOL ikväll, måste säga att det finns många duktiga sångare i sverige men även dom som inte är så bra..

// Robin.

Väntan

Nu väntar jag på att IDOL ska börja. Höjdpunkten på hela dagen. Eller kanske inte, men nästan i alla fall. Har nyss varit och städat på solariet och nu väntar jag bara.

Tror det är dags att inta soffläge :)

// Hanna.

Buss hit och buss dit

Nyss gjort mig klar. Nu ska jag till bussen!

Ha en bra dag :)

// Hanna.

Händelselös dag

Idag har jag inte gjort ett enda dugg förutom ätit och hjälpt min älskade Hanna i Roller coaster kingdom på facebook.
Har även lyssnat på musik och sett nyaste Fast and Furious, jag tyckte den var riktigt bra faktiskt. Fastnade även för en låt :)

Nu sitter jag här och pratar med Hanna på msn. Blir inte så sent, ska prata med Hanna och sen blir faktiskt att sova tror jag. Skola imorrn, börjar 08.10 som vanligt.. Går till 16.20! Kanon kul säger jag bara....

Låttips: FM Static - Dear God


//Robin.

Inget är på min sida

Nyss hemkommen från bowlingen. Gick dåligt. Tappade humöret totalt. Det var kval och jag sög, kommer inte att få spela matchen. Kommer jag att få spela nån match om det ska fortsätta såhär? Ska ta mig ett träningsläger med Robin! Såhär kan det inte fortsätta.

Duschen nu sen sängen! God natt.

// Hanna.

Vilket fynd!

Har nyss varit och hjälpt Lisa att ta hem en cykel. Hon har ju nämligen fyndat idag. Gratis och allt, inte illa! Snart ska jag dra iväg på bowling. Funderar på att fara nu så hinner jag städa på solariet innan också. Smart va? Är som skönt att ha gjort bort det. Efter bowlingen ska jag duscha och sen sova, känner att det vore skönt med en tidig kväll så man inte är som en inlagd sill på morgonen. Dock ska jag ta den sena bussen imorrn, men ändå.

Nu är det dags att göra sina behov på facebook och sen börja bege sig :)

// Hanna.


Skoltrött

Nyligen kommit hem från skolan. Grymt skönt måste jag få säga. På torsdag och fredag är jag på APU (Arbetsplats förlag utbildning). Det ska bli kul att komma ut i en annan miljö utanför skolans tråkiga vardag..

Nu ska jag se en film och ta det lugnt.


Song of the day: FM Static - Americas Next Freak


Over and Out!// Robin.

Bildbomb, titta och njut!

Nu sitter vi och väntar på att klockan ska bli 15.00, då ska vi nämligen fara till Älvsbyn. Linus fyller 4 år idag så vi ska dit och gratta honom.

Nu ska ni få se bilderna från Turkiet :) Titta och njut!


Robin på vägen dit. Störning från planet.


Robin i poolen på vårat första hotell, vi hann ju nämligen byta.


Poolen på första hotellet.


Hanna i poolen.


Robin spelar vattenbasket.


Robin med sina föräldrar på Green Beach restaurant.


Hanna med Robins föräldrar på samma restaurang.


Robin solar på det andra hotellet.


Robin.


Hanna med Robins föräldrar utanför hotellet.


Robin och Tarik.


Bordet som dom hade dukat åt oss på stranden.


Robins föräldrar.


Vi på stranden :)


Bäddningen på Robins föräldrars hotellrum.


Råbban.


Robin i poolen.


Hanna i poolen.


Maten vi åt, plankstek!


Robin och dansaren på Mambo.


Då vi hade varit på stranden.


Chateubriand.


Robins mamma och en på mambo.


Dom lejda stolarna på hotellet.


Vädret vi for från.


Robin på vägen hem.

Så, nu har ni fått se några av bilderna. Finns såklart mer men dom orkar vi inte ladda upp..

// Hanna & Robin.


One tree hill, någon?

Nu sitter jag här och varvar mellan bloggar och farmville. Tror jag har blivit smått spelberoende. Har fyra spel nu som jag klickar mellan. Inte bra. Tror jag måste avrunda lite grann, eller? Snart ska jag och Robin lägga oss i sängen och se flight 93. Vet att den gick igår men jag somnade tyvärr och vill se den, tycker den verkar bra! Då jag likaså är i filmpratet, vet nån vars man kan ladda hem one tree hill s6e18 med svensk text? En torrent som fungerar?! Robin har letat men han hittar ingen, börjar bli smått desperat! Var ett tag sen jag såg. Vägrar att se utan text, suger på engelska. Hittar vi ingen får jag väl stå ut.

Nu ska jag kolla alla mina spel innan jag ska borsta tänderna. Robin får lägga in bilderna. Antingen idag eller imorgon, det är upp till han!

God natt för min del :)

// Hanna.

Skönt med ingen stress

Nu har jag nyss vaknat. Jag som skulle sova ut?! Dock inte mitt fel, pappa kom upp och väckte mig innan han for. Gjorde ändå inte så mycket, är rätt skönt att ha hyffsat med tid på sig innan man ska fara så att man slipper stressa. Ska snart göra mig nå frukost, tror till och med att jag ska koka ägg. Fast det är osett än, brukar alltid säga att jag ska göra en god frukost men det slutar alltid med fil och flingor, bra va? Efter frukosten ska jag snabbduscha och efter det ska jag cykla iväg till busstationen.

Mamma och Lisa har farit på IKEA idag. Beställde lite saker med dom eftersom att jag inte orkade följa då jag inte ska ha några stora saker. Jag tror dom fixar det där utan mig.

Nu är det dags att göra nå nytta så att jag tar mig iväg.

// Hanna.

Jag gråter så jag skrattar

Idag har jag tråkigt. Jag vill göra något. Just nu sitter jag och väntar på att IDOL ska börja. Något att fördriva tiden med. Var egentligen tänkt att jag skulle till Robin, eller egentligen inte, men jag ville fara ändå. Precis då jag står i dörren säger pappa att han tycker att jag ska vara hemma ikväll. Happ, jättekul?! Nej, jag gör ju ändå inget hemma. Rantar omkring, går mellan tvn och datorn. Inget annat. Kul va? Jag skrattar så att det sprutar tårar.

Ska fråga om Emma vill se IDOL. Om hon vill det ska jag fara med hon och köpa nånting som är jättegott! Jag vill ha nånting jag kan frossa i ikväll. Nånting superdupergott! Får se vad det blir :)

// Hanna.


Ekonomin sviker

Känner att jag är i ett stort behov av en ny telefon. Knappsatsen är trasig, det är bara halva femman kvar och den är nött. Inte nog med det är det 100 år gammal. Eller åtminstone 2-3, vet inte riktigt. Så fort någon ringer på min mobil och jag inte svarar brukar det ju stå att man har ett missat samtal, eller? Inte på min puckade mobil. Där står det att den sista som ringde ringde den 2a september. Hallå? Det stämmer inte. Hatar att det inte står vem som har ringt. Hur ska jag då veta vem jag ska ringa upp?

Har i alla fall kollat på en mobil jag vill ha, tyvärr sviker ekonomin just nu.


En sån vill jag ha, vet dock inte vilken färg.

Nu ska jag göra annat.

// Hanna.

Skräcklandning

Första inlägget efter Turkiet resan från min sida, bilderna kommer imorgon :)

Vi har tur jag och Hanna som är vid livet efter skräcklandning på Kallax i Luleå. Man kan säga att det var inte att leka med. Började med att jag satt och kollade ut genom det lilla flygplansfönstret och det kändes inte bra inför landningen, piloten började gå ner mot landingen, vi landar och studsar till höger sen till vänster. Tänkte att nu tar vingen i marken. Jag har aldrig varit flygrädd, men den här gången blev jag riktigt rädd! Så nu blir inte att åka flygplan på ett tag.

Första skoldagen igår, kändes sådär. Alltid lite tungt efter en skön semester med sol och bad och god mat! Idag var det ju också skola, men idag har det varit tungt. Inget gick som jag ville och tänkte, men bara att mata på.

Nu till någonting jag verkligen inte gillar! Det är att ha glasögon, jag brukar alltid ha linser men då tar dom ju slut tillsist så då måste jag ha glasögon. Jag känner mig helt handikappad när jag har dom. GRYMT JOBBIGT!



Song of the day: Skillet - Believe



Over and Out// Robin.

Skola hit och skola dit

Skolan. Ska skriva om barnspråk, har ni några bra tips? Hm, det är inte så lätt som man tror.

Tror det är dags att jobba och inte bara roa sig :)

// Hanna.

Hur blir reaktionen?

Första dagen i skolan idag. Tiden bara rann iväg vilket var tur! En dag till helg och imorrn kommer min pappa hem från skogen. Ska bli kul att se vad han säger om presenten han ska få. Helgen ska tillbringas med min kärlek, vi ska bara äta svensk mat och vara med varann. Längtar! Ska även lägga in alla bilder från Turkiet. Måste jag säga att jag längtar tillbaka? Hm, kanske inte.

Nu ska jag gå och blåsa håret och sen ska jag inta sängen. God natt!

// Hanna.

Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma! Har varit en grymt skön vecka, längtar redan tillbaka. Ska skriva mer då bilderna kommer. Lägger inte upp dom förrän jag är hos Robin, min dator är så seg. Ni får vänta till helgen :)

Nu ska jag se på TV, idol har ju börjat!

// Hanna.

Resfeber vid köksbordet

Nu ska det bara ätas och sen så bär det av. Eller nästan i alla fall. Kanske inte på direkten. Allt är i sin ordning, biljetten och passet ligger framme & väskan är packad. Det enda som saknas är att packa handbagaget med boken, kortlek, kamera och iPod.

Nu ska jag gå och ha resfeber vid köksbordet!

// Hanna.


Snyggbella!


Snyggmolly!

Sista bloggningen innan Turkiet

Som rubriken säger så blir detta sista blogginlägget innan vi sticker till Turkiet :) Men ska ta många bilder eftersom jag ska redovisa i skolan om resan med bilder också. Så det lär ju komma upp ganska många bilder från resan.

Nu när det blir en hel vecka utan bloggning och inte att glömma, mina låttips så ska ni få ett skivtips istället :)

Skivtipset:
Skillets nya skiva Awake. Skivan har många bra låtar som är riktigt härliga. Så nu är det bara lyssna lugnt. Ni får gärna lämna låttips till mig också, jag gillar nästan all musik :)

(Glöm inte att lämna en liten kommentar om vad ni tycker om låtarna jag tipsar!)

Har packat klart allting så nu är det bara att gå till skolan imorrn och sen direkt när jag kommer hem så ska jag bara käka något sen sticker vi till flygplatsen! :)

Hörs om en vecka! Ha det bra gott folk.


Over and Out!// Robin.

Bara finslipet kvar

Det enda som saknas i min gröna, sköna resväska just nu är skorna. Inte mycket va? Snart bär det av, passet och biljetten är framtagna, snart ska kameran tömmas och skorna ska i. Efter det ska jag och köra med pappa. För ovanlighetens skull ska jag få köra manuellt. Längtar! Är drygt att köra automat. Måste nog införskaffa mig en bil med manuell så att vi slipper låna hela tiden..


Snart är det dags!

// Hanna.

Skönheten och odjuret

10 månader!

Älskar dig Robin :)

RSS 2.0