Changed plan

Blev inge jobb idag !



Over And out // robin.

Hard work

Som Hanna skrev i ett inlägg tidigare så är det jobb imorgon för mig. Känns ändå grymt konstigt att inte få sova med henne, även fast det bara gäller en natt! Det känns tomt när man vant sig med att få somna och vakna upp bredvid henne.

Men som sagt efter imorrn bär det av till Älsbyn innan vi far till Jäckvik för målning och annat mysigt! :)

Just nu sitter jag och väntar på att Hanna ska komma förbi och hämta sina grejer.



Song of the day: Staind - All I want


Over and Out // Robin.

Nu leker livet för fulla muggar

Nu sitter jag här i husvagnen nyss kommit från duschen har nämligen varit på en springtur idag. Snart bär det av till Robin för att hämta nå grejer och sen till sundet för att få sig nå mat, finns nästan inget ställe i världen som slår det stället! Lätt godast mat i Piteå i alla fall.

Ikväll ska jag hålla Frida sällskap, ovanligt att jag inte ska vara med Robin... Men han ska ju nämligen jobba imorrn och då tyckte jag att då kan jag lika gärna sova hemma, han kliver ju ändå upp före skam. Imorrn då han har jobbat klart drar vi hem till byn för att sen fara vidare till Jäckvik på fredag, blir nog trevligt kan jag tänka mig. Sol, målning, rummy, bad och fiske, tror inte att det kan bli bättre!!

Nu: Dags att bege sig!

Jobbade förresten min sista dag på havsbadet idag, tror ni jag tycker det är nå skönt??

// Hanna.


Sun and music!

Ja nu sitter man här i sin ensamhet medans Hanna är och jobbar. Men imorrn då blir annat för mig, jag ska nämligen jobba jag också vilket jag gör lite så här från och till på en rörfirma.

Klev upp 07.30 med Hanna idag och skickade iväg henne, tänkte gå och lägga mig igen men så blev inte fallet!
Men som sagt ingen har ju dött av att kliva upp tidigt även fast man är ledig.

Nu blir det att ta sig något att äta sedan väcka någon stackare som får hitta på ngt med mig!

Får inte glömma att påminna att lyser solen här i Piteå till min stora lycka! Man blir på så mycket bättre humör när det är bra väder! Synd var det bara att solen inte kunde ta tummen i röven tidigare och lysa lite under PDOL.



För alla rockälskare är denna goa blandning från Bandit Rock ett måste i skivsamling!
Allt från den hårdare rocken till det lite mer mjukare.

The song of the day: Saving Abel - Addicted

Over and Out! // Robin.

Plutande läppar hit och dit

Nu sitter jag här igen i min ensamhet, men den här gången hos Robin. Sitter och väntar på att han ska duscha klart. Under tiden sitter jag här och filosiferar på livets gåtor. Eller det gör jag inte alls det, jag sitter faktisk och läser bloggar. Ovanligt va?? Skulle inte tro det. Tycker det är småroligt att läsa alla bloggar och se alla posa med plutande läppar. Nästan alla "modebloggares bloggar" som jag läser plutar på läpparna! Kanske något man ska börja med för att vara trendig? Eller kanske inte, naturligt is the shit. Eller?

Har i alla fall tänkt att det ska bli en tidig kväll för Hanna och Robin. Jobbar ju nämligen imorrn, känner mig inte taggad med tanke på att jag har varit ledig i en vecka nu. Jobbar dock bara två dagar till och sen så slutar jag! Det kommer vi att fira med att vi far upp till Jäckvik och hjälper mina nära och kära med att måla om stugan. Kommer nog bli en hel del annat där uppe också som tex fyrhjulingskörning, fiske, sol och bad. Vi får väl helt enkelt se vad helgen kommer att erbjuda.

Dags att hoppa i säng skulle jag tro :) God natt!

// Hanna.


Måste bara visa en bild som jag har åstadkommit, vad tycks? 


Buspeople

Idag lyser solen! Lyckan är total. Synd bara att den kom fram några dagar för sent..

Är nästan bestämt att vi far ner till Umeå på 2 helger. Det blir roligt. Vi tar bussen ner på fredag och hem på söndag, om det nu inte blir så att Robins mamma ska med. Då får vi åka bil!! Jaja, har inte så mycket mer att skriva, fantasin sviker! Dags att göra nå annat...

// Hanna.

I min ensamhet

Nu ligger jag i min säng i min ensamhet. Dock grymt skönt att sova i min egen säng med tanke på att jag inte har gjort det på hela sommaren.. Känns tomt då inte Robin är här, men det är ändå bara en natt utan han, jag klarar mig nog! Tur va?? Tror jag ska ta och slå på en film och vänta tills Robin ringer. Tänkte se Kogänget, coolt va?

// Hanna.


Helgens bravader

Nu är en hård helg avklarad. Eller hård och hård, beror väl på hur man ser det. Helgen har i alla fall varit trevlig med trevligt sällskap, mycket folk och bra musik. Det enda som har varit dåligt med helgen är vädret, det har regnat till och från varje dag. Men vad gör det egentligen? Nog må man vara söt men inte är man gjord av socker inte! Har egentligen inte så mycket att berätta. Robin får ta resten...


Fick en fin ros av Robin. Vi sprang runt hela området och letade en kl 02.00 till slut fann vi en!


Såhär ledsna är vi då PDOL är över... Egentligen inte.

// Hanna.

PDOL Fredag!

Nu väntar jag bara på Hanna och Emma sen bär det av till Ante och sen in till PDOL!


Ska försöka ta några bilder så ni får se vårat PDOL äventyr!

Over and Out // Robin.

Nattens äventyr

Inatt har vi varit ute med Johan på äventyr! Vi yrade runt i bergsviken sen så småning om så kom vi fram till tingsholmen där vi var och klättrade runt lite ;) Mycket trevligt att bara hitta på något sånt galet som man inte gjort sedan man var liten!

Vaknade för en timme sedan och då värmde vi lite rester från igår :)

Så nu är Hanna ute i solen och steker lite och jag ska också gå ut men ville bara uppdatera lite på bloggen!

Här kommer en bild från nattens lilla äventyr!



Ursäkta den dåliga kvalitén på bilden. (Som ni kanske ser så är det Hannas moped som är där nere!)
Det var högt upp vi var!



Jag och Hanna i Januari ! <3



Over and Out! // Robin.

Regnet stoppade oss inte

Idag har vi varit hos Frida! När vi kom dit så badade vi och bastade. Grymt skönt måste jag få säga!
Sen så böt vi om och såg Twilight, jag som aldrig sett den tidigare tyckte den var riktigt bra!

Och nu sitter jag här och är riktigt mätt och belåten :)

Inga planer för vad som ska ske ikväll, men det blir nog bra!





Over and out! // Robin

Vädergudarna, hör min bön

Sista dagen idag, eller inte sista, men sista innan jag fick långledigt! Snacka om att det ska firas till max. Har dock inte så mycket planer förutom att imorrn ska jag och Robin ta min moppe och köra till Frida och bada, om det är bra väder vill säga. På onsdag ska vi kanske fara och bada i Böle + att Emma kanske kommer på onsdag, dock inte säkert än och på torsdag börjar ju PDOL, hoppas det blir kul och hoppas verkligen att vädergudarna är på våran sida!!

Dags att fixa iPoden och sen hopp i säng :)

// Hanna.


Bara så ni vet är det där Robins sanna jag!

Det är jag värd, till 100%

Jobb imorrn.... Inte taggad! Dock sista dagen innan jag får vara ledig i en hel vecka! Snacka om otroligt.

Dags att inta sovarposition, god natt!

// Hanna.

Händelserna är inte många!

Idag har jag och Hanna varit och sett när dom har kört skoter på vattnet i stan, grymt kul att se dessa galenskaper! Fick höra sen när jag kom hem att Dennis Lundqvist aka DL hade vunnit hela tävling och hela 14000kr! Så grattis till honom!

Sen begav vi oss in till stan för att inhandla en födelsedags present till Hannas lillasyster som fyller år imorgon, så grattis till henne! Efter det så skjutsade jag Hanna till bussstationen.

Vad har hänt?

Nu är jag hemma!! Iofs bara till imorrn. For hem för att fara på sommarröj på byn ikväll. Sen for jag även hem för att jag var tvungen hämta lite grejer innan pdol och sånt. Lika bra att göra bort det då man likaså är ledig.

Idag var vi och såg då dom körde skoter på vattnet i Piteå. Tyvärr så hade jag inte med mig kameran så ni kan inte få se några bilder. Snacka om att jag är dålig på att komma ihåg att ta med mig kameran. Har nästan inte tagit nå kort under sommaren. Jag som älskar att ta kort, vad har hänt?



Nä, dags att byta tröja och sen äta något :)

// Hanna.


Bildbevis på snygghet

Nu kan ni få se den bittra sanningen..


Så här glada och snygga är vi! (helst då Hanna äntligen är ledig en helg...)

// Hanna & Robin

Desto roligare då lönen kommer

Just nu ligger Robin i sängen och ser på tv och jag sitter här och läser en massa bloggar. Blir inte att man sitter så mycket vid datorn då jag jobbar och sliter. Grymt tråkigt att jobba med tanke på det jobb jag har men det blir desto roligare då min lön kommer, eller vad säger ni? Imorgon jobbar både jag och Robin så det blir att lägga sig tidigt ikväl, kanske snart.

Bara drygt 50 dagar kvar innan vi far till Turkiet :D

/ Hanna.

Här lyser då allt med sin frånvaro

Här lyser då allt med sin stora frånvaro! Inte blir det något gjort på designen, eller den är så gott som klar, men ändå. En sak som vi inte kan klura ut är vad den där vita lilla grejen i hörnet gör? Vad är det ens för nå? Hmm, nu har vi något att klura på.

Just nu sitter jag i alla fall och väntar på att Robin ska duscha klart så att vi kan gå ut och göra något. Tror vi ska fara förbi Johan och sen till havsbadet eftersom att jag jobbar imorrn... Får väl se vad dagen har att ge :)

Dags att klä på sig.

// Hanna.

RSS 2.0