För att inte vara sämre

För att inte vara sämre än alla andra gör jag väl också en sån här:

2009 tar snart slut och här kommer en liten sammanfattning om mitt år:

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
 Ja, jag var utomlands själv :) 
2. Höll du några av dina nyårslöften? Jag hade inga nyårslöften.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej
4. Dog någon som stod dig nära? Nej
5. Vilka länder besökte du? Turkiet med Robin :D
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Nej, verkligen inte!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 090902, då jag och Robin for till Turkiet.
8. Vad var din största framgång 2009? Vet faktiskt inte
9. Största misstaget? Inget :)
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej :)
11. Bästa köpet? Resan :D 
12. Vad spenderade du mest penar på? Resan och kläder typ :)
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Ja, mycket :)
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Vet faktiskt inte..
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? Hm, ingen aning.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Inget...
18. Hur tillbringar du julen? Med släkten.
19. Blev du kär i år? Nej, har varit kär hela året!
20. Favoritprogram på TV? Desperata husfruar, unga mödrar, 16 and pregnant och greys.
21. Bästa boken du läste i år? Hm, vet inte.
22. Största musikaliska upptäckten? Ingen.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Bowlingskor, en kavaj.
25. Något du önskade dig men inte fick? En dator.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Fikade, öppnade paket, städade solariet och var med Robin
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nej, absolut inte!
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Hm, svårt! Vet faktiskt inte.
29. Vad fick dig att må bra? Robin!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? ingen!
31. Vem saknade du? Ingen faktiskt.
32. De bästa nya människorna du träffade? Hm, vet inte.




Ensam och övergiven

Mamma och pappa har just farit till Kåbdalis och här sitter jag ensam. Väntar på att Emma ska ringa så att vi kan fara och uträtta några ärenden på byn så här innan nyår. Ska fara på konsum och handla, på klippet och boka färgningstid och sen tror jag att vi skulle fara på gårdings också.

Tror det är dags att göra sig redo för dagens äventyr!

// Hanna.

Spårlöst försvunnen

Idag har det inte varit min dag. Eller från början var det det men inte efter 18.00.

Jag ovh Robin hade bestämt oss för att fara och bowla (ville testa mina nya skor). Innan vi for la jag mobilen på motorhuven, som jag förövrigt fick i julklapp, sen klädde jag på mig. Det sista mamma sa innan vi satte oss i bilen var att jag inte skulle glömma att ta bort mobilen. Nej nej tänkte jag, inte glömmer jag det! Sagt och gjort. Satte oss i bilen och då vi kommer fram till bowlinghallen så känner jag i fickan och där var ingen mobil. PANIK! Ringer mamma, hon far hem och kollar, ingen mobil. Vi slår några slag, gick åt helvete. Redan då kände jag hur monstret inom mig började träda fram. I ilskan slutar vi bowla, typ 10 min efter vi kom dit, och började gå efter vägen vi hade kört för att se om mobilen var där. Ingen mobil. Kommer hem och letar på gården, alla tänker att den inte kan ha farit så långt. Letar, letar, letar! Inte många pauser vill jag lova. Efter typ 2 timmars sökande ger vi upp. Går in och poppar popcorn och dricker cola. Mobilen går fortfarande att ringa till. Går ut igen och gräver i snön på knä och med händerna. Då vi har sökt igenom hela kvarteret för 1000 gången så ger vi upp. + att det hade snöat i 4 timmar sen jag kom på att mobilen var väck...

Pappa kom hem, och arg var han för att jag hade varit så klantig. Han tvingar ut oss igen för att söka. Nu var vi till och med tvungen gå längre än vad vi hade gjort. Vi går ut och letar. Samma väg igen. Ingen mobil. Forsätter efter storvägen, ingen mobil. Traktorn kommer och ska ploga. Helvete tänkte jag, nu rök den mobilen. Vad kostar självrisken? Tapper som jag är så fortsätter jag att gräva i snön, på knä och med händerna. Mitt hopp rök där ett tag. Vi började gå hem för att vi inser att vi inte kommer att hitta den. Då vi kommer till busskuren uti kvarteret sa Robin att vi söker en gång till här. Vi sätter oss ner och börjar gräva. Då jag inte har hittat den efter en massa grävningar så ger jag upp och sätter mig upp. Kollar runt omkring och vad tror ni jag ser? MIN MOBIL! På skoterspåret som går över vägen. Helt orörd, nästan ingen snö på den och helt perfekt!!!! Lyckan var total, så total att det kom krokodiltårar.

Efter över 5 timmar borta från matte så hittar jag den! Fungerande, förhoppningsvis. Tänka sig vilken tur man kan ha här i livet :) Ack den som ger sig! Kan då säga att jag har lärt mig ett och annat idag. Lägg aldrig mobilen på motorhuven utan att ta bort den innan ni kör iväg och leta så länge ni orkar, det lönar sig i slutändan :)

Nu ska jag och Robin se klart Brüno och sen ska vi slå igen våra blå. Imorrn är det Piteå som gäller för att byta en present och se Idol-Erik. God natt!

// En överväldigad Hanna!


Min älskade älskling!

Kallt!

Idag på skolan så har vi varit i verkstan hela dagen men vi fick oss ändå ett litet uppehåll när dom stora vvs leverantörerna bjöd oss på julgröt och julskinka på stadshotellet i Piteå! Det var grymt trevligt och gott istället för att äta skolans fisksoppa som inte kändes så där lockande.
Slutade kring två, tog bussen hem sedan hörde jag av mig till Johan.


Sen så stack vi in till stan en snabbis för han skulle köpa en ny jacka (inte för att behöver en, men han är lite utav en manlig shopaholic...) Sen tog vi bussen hem igen, och sen for han hem och jag började ringa runt lite om helgens planer. Det hela slutade att vi fick ihop några till pokerkväll med mat.


Nu sitter jag och väntar på att Hanna ska ringa. (Längtar lika mycket varje gång ska ni veta, kan inte sova utan att ha fått säga godnatt åt henne.)



Song of the day: Skid Row - 18 and Life






Nån störning har vi nog alla ;)



5 dagar till Hannas födelsedag och 7 dagar till jul inte illa :)
(Har köpt fina saker till Hanna. Hoppas hon blir riktigt glad!)



Over and Out!// Robin.

Jag bara älskar kyla

Imorse visade mätaren -28 grader. Jippie! Jag tjöt av glädje av att äntligen kylan har nått Sverige. Eller inte. Lite glädje var det dock att det blev kallt nån gång och bara man klär sig ordentligt så klarar man kylan. Var i och för sig inte lika kul att veta att jag kommer vara tvungen att gå hem från bussen. Men men, jag stängde jackan, tog på mössan och vantarna och knatade hem. Hade givetvis täckbyxor också! Uppfriskande är då det enda jag har att säga.

Nu kommer det en bildbomb.






Älskar verkligen kylan.... Muppbild, men det bjuder jag på så här i juletider!

Dagens föräldrar

Hade tänkt bege mig till Robin efter att jag hade städat på solariet. Dessvärre blev inte fallet så, mamma tyckte att jag skulle vara hemma... Dessa föräldrar. Nåja, bara att gilla läget. Tror att jag ska snabbstäda i mitt rum, om jag får motivation till det vill säga och sen ska jag fara till solariet och både sola och städa tror jag. Något roligt måste jag ju ändå få ha idag :) Sen är det ju desperata så min kväll är ju nästan räddad, synd bara att inte Robin är med mig.

Nu kom moster, time for fika!

// Hanna.

Med tanke på dom andra

Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kring 18.00. Då ska nämligen jag och Emma fara och se Luftslottet som sprängdes. Hoppas att den kommer vara bra, men med tanke på att dom andra filmerna inte var särskilt dåliga så lär nog inte den här heller vara det. Bara att hoppas på det bästa!

// Hanna.

Lite från helgen

I fredags så var vi på ett litet uppdrag på natten. Sen for vi hem och sov, vi skulle ju nämligen upp tidigt på lördag för min överaskning som Hanna, Emma, Ante och Micke hade planerat.

Vi for nämligen till Boda Borg, det var grymt kul jag fick dock sitta med ögonbindel hela vägen till Skellefteå från Piteå. Men det var grymt lyckat även fast vi inte klarade så många uppdrag där, men vi var alla helt slut efter dagen. Sen på kvällen så spelade vi poker och bara umgicks :) Hanna vann till sist när vi började bli less och det blev öppna kort mellan Hanna, Emma och Micke och då vann hon! :)


Idag blir det bara ta det lugnt så man orkar upp imorgon till skolan, efter skolan ska jag fara till Hanna, sen ska vi träna bowling.


Det var nog allt för idag ska se om jag kanske hittar några bilder från gårdagen så håll koll.


Over and Out!// Robin.

Uppdrag granskning

Snart kommer Emma till Piteå. Då ska jag, hon och Robin fara på ett litet uppdrag. Dock inte så länge eftersom att vi ska fara klockan 11 imorgon på morgon på ett annat uppdrag. Vi ska nämligen och fira Robin. Vad vi ska göra måste jag tyärr tiga om, han får inte veta. Grymt kul vet jag då att det kommer att bli!

Nu ska jag sätta mig och vänta på hojna.

// Hanna.


Nu minns jag

Justja, måste ju visa lite bilder då jag och Emma storbakade!


Så här såg det ut då vi började.


Under baket.


En del av det vi åstadkom.


HAHA, Emmas väggkonst!


Sen somnade vi utslagna ungefär likadant i sängen.

Allt för den här gången.

// Hanna.


Pojken som har allt

I lördags var jag hos Frida på 18årsfest. Det var kul fastän jag inte kände någon. Vi badade jaccuzi och bastade. Sen åt vi också. Självklart gjorde vi en massa annat också, men det är onödigt vetande.

Här har ni i alla fall några bilder:


I badet.




Tårtan. Supergod!









Så där. Sist men inte minst måste jag bara visa världens godaste och enklaste maträtt!


Världens godaste smörgåstårta. Skulle sitta fint i kistan just nu ;)

Nu väntar jag på att klockan ska bli åtta sen nio och sen sängtid. Det är inte länge kvar nu.
Imorgon slutar jag tidigt och då ska jag gå och handla Robins present som jag inte har gjort än och han fyller år imorgon. Egentligen är det hans fel för han har inte gett mig någon önskelista. Igår fick jag en, med 4 grejer på. Hmm... Pojken som har allt?

// Hanna.

Viktigt!

På torsdag fyller jag ju år! Det glömde jag då att skriva i förra inlägget, kan ju inte ha tyckt det var så viktigt... Det är ju dock inte så viktigt eftersom jag bara fyller 17..... Men nästa år då blir åka av, för då fyller jag ju 18 och det innebär körlappen och krogen, det sistnämda är dock mindre viktigt än körkortet.



God Natt! // Robin.

Länge sen sist...

Nu var det riktigt länge sen jag skrev på bloggen, SKÄRPNING PÅ MIG!!

Idag har det inte hänt så mycket förutom att jag har varit och lunchat med min sötaste Hanna :)

Just nu spelar jag gitarr för att fördriva tiden tills Hanna ringer och säger godnatt. Mest spelat idag på gitarren är nog Slide av Goo Goo Dolls, riktigt härligt men lätt låt på gitarr.



Band of the day: Kutless




Over and Out!// Robin.

Kreativitet på hög nivå

Har just bakat en kaka till Robins födelsedag. Kreativt! 

Idag är det en slappardag. Gör ingenting, spatserar bara omkring hemma. Lika skönt det. Snart är det dags att inta sängläge men först måste jag skära upp kakan i bitar. Det känns jobbigt, men vad gör man inte för Robin? Jag måste nog vara den snällaste i världen. Dock bakade jag för att hans mamma ville att jag skulle göra det, men ändå.

Tänkte lägga in lite nygamla bilder bara för att göra det hela roligare:






Min pojkvän.




Älskade vän, för mig är du allt!




Älskade, älskade skoter som inte längre existerar hos mig...


Examen i nian.






Jag och Frida hade inte samma åsikter om jobbet..... HAHA!




Jag älskar fjällen. Jag älskar att köra skoter. Jag älskar att slippa bry sig om hur man ser ut. Jag älskar att vara ute och grilla och äta. Skoter och snö, det är vad jag gillar mest här i livet!

Nä, nu orkar jag inte ladda upp nå mer :) Kanske får bli någon annan dag.

// Hanna.

Snön ligger vit, det gillar jag!

1 december idag och vi har fått snö! Det är ju otroligt. Hoppas att den håller i sig. Idag är det 2 dagar innan Robin fyller år och 21 dagar innan jag fyller år. Längtar! Jag längtar efter att få nöta mina fingrar genom att öppna lite paket. Det är min hobby! Har dock inte köpt någon present åt Robin än, men det kommer. Har egentligen ingen aning om vad jag ska köpa, men det är hans fel för han har inte sagt vad han vill ha. Tur att han har en uppfinningsrik flickvän som kan köpa saker utan att ha en önskelista (fastän det har varit svårt att komma på något den här gången)

Nu har jag just fått en utskällning av min lillasyster så det är väl bäst att lyda.

// Hanna.

RSS 2.0