10 månader!

Om ungefär en kvart så är min och Hannas 10 månadersdag<3

Älskar dig Hanna! <3



//din Robin.

Sängtime

Nu kallar sängen, men jag längtar som en galning till turkiet och värmen! Efter att ha pratat med Hanna så längtar jag bara mer! Tänk er en hel vecka tillsammans med den som man älskar i värme och andra lyxigheter.

Har idag även fixat en film åt Hannas lillasyster Lisa och fixat ett spotify account åt Hannas morbror :)


Off to bed!


Over and Out!// Robin.

Jag längtar till det och det och det och.....

Det närmar sig med stormsteg, förkylningen går mot sitt slut och allt är toppen! Jag är glad, jag längtar till värmen, en vecka med Robin, god mat och allt vad det då kan vara. Desto mindre längtar jag till att bränna pengar, men det hör väl helt enkelt till? Längtar till stranden, poolen, solen, solglasögon, glass, klänningar, gladiatorskor.....listan kan göras lång!

Just nu har jag just kommit hem från första bowlingträningen i år. Snart är det duschen och sängen som gäller. Imorgon ska jag på stan, om jag hinner vill säga. Har sett en tröja på Gina som jag bara måste ha, och jag menar verkligen måste!!

Äh, dags för annat.

// Hanna.

Sjuklingar och Presenter

Nu sitter man och kollar lite på spotify om något nytt på musikfronten kommit ut. Nu är det 2 skoldagar innan jag och Hanna far till turkiet! På onsdag det vill säga, då får vi luft under vingarna :)

Idag slutade jag 13.20, vilket är grymt skönt på måndagar när man är lite trött efter helgen, sen kom mamma och hämtade mig så for vi på stan en snabbis och köpte en sak som inte kan avslöjas för att den är till Hannas mamma.

Har varit hos Hanna hela helgen tills idag, vi har mestadels tagit det riktigt lugnt för att Hanna har inte varit riktigt piggelin! Jag kände mig lite hängig på lördag, men nu är jag fit for fight igen!


Song of the day: Skillet - One Day Too Late



Over and out!// Robin.

Surströmming!!

Ikväll ska vi till faster och äta surströmming, det kommer bli sjukt gott!

Har dragit på mig en förkylning och vi far snart till Turkiet. Hur ska det här gå? Vill verkligen inte vara sjuk då. Får gå på nån superkur så att jag klarar mig. Känner mig dock bättre idag än igår.

Nu ska jag gå till Robin i tvrummet :)

// Hanna.

Män som hatar kvinnor

Nu ska jag och Robin lägga oss och se Män som hatar kvinnor. Har hört att den är bra, hoppas att ryktena stämmer :)

God natt!!

// Hanna.

Två mycket fagra bilder

Jag och Lisa satt och kollade på bilder som hon ska ha på sin blogg, hittade då två mycket fagra bilder på mig och Robin.


Robin med oerhört långt hår.


Jag med oerhört rött hår. Måste jag säga att jag ångrade mig efter färgningen?

I Älvsbyn frodas stjärnorna

Kom just hem från skolan. Slutade egentligen 12.00 men då måste jag ju som sagt vänta på bussen som inte gick förran 13.20. Under tiden gick jag till Emma ett tag sen gick jag på stan. Köpte solskyddsfaktor, puder och ett värmeskydd. Älskar verkligen att Åhléns har 30% på hela butiken, skulle kunna gå där hur länge som helst, om det inte var för att tiden till slut tog slut. Ska dit imorrn också.

Just nu sitter jag och tittar på youtube. Tittar på några älvsbybor som har lagt ut då dom sjunger. Eller en sjunger och den andra spelar gitarr.

Titta på det här:


Nu ska jag äta, byta kläder, fara till solariet och sen fara tillbaka till Piteå och Robin :)

// Hanna.

Det är det man oftast fyndar

Snart ska jag och Robin plöja twilight. Men först har jag fått order av min mamma att jag måste plocka ihop i mitt rum, ser tydligen ut som ett bombnedslag och jag kan inte förstå varför hon säger så?! Jag tycker det ser städat ut, bara nästan alla mina kläder på soffan och sen förvånar det mig inte om det ligger kläder på golvet, en handuk och tidningar. Det är oftast det som går att fynda vid en städning.

Dags att göra klart det man ska på Farmville och sen städa så att jag får se film sen :)

// Hanna.


Detta bussresande

Hm, känns som att jag är uppe i ottan. Tur att vi har idrott första timmen så jag kunde ändå sova några minuter längre. Snart ska jag börja bege mig mot bussen. Känner på mig att det kommer vara grymt fullt idag, hatar att sitta med personer jag inte känner. Jag har dock tur, är bland dom första som hoppar på.

Nä, dags att packa det sista och börja bege sig! Längtar dock till bussresan, då får jag läsa min bok som bara blir bättre och bättre..

// Hanna.

Allt från bussåkning till resan!

Idag så åkte jag buss själv på morgonen utan Hanna vilket aldrig har hänt för att vi har timat alla andra gånger så vi har börjat samtidigt. Men det gick bra faktiskt, förutom att jag hade kramper i magen som hette duga! Måste vara penicilinet som tär på magen, blir lätt så när man ätit det i 10 snart 11 år...

Slutade 10.00 idag grymt skönt, så då gick jag och träffade Hanna, fick en handlingslista. For och handlade till tacon som jag, Hanna och Emma skulle äta tillsammans. Grymt gott blev det iaf, även fast jag bara fick hacka gurka och tomat.

Imorrn så börjar jag 08.10 och har ingen aning när jag slutar men det ordnar sig alltid. Blir APU med Pappa när vi kommer hem från turkiet, grymt skönt och kul att få vara ute och jobba på en firma och göra det som jag ska bli bäst på, det vill säga VVS. Nu när man då har börjat 2an på energiprogrammet i Piteå så känner jag att jag verkligen har gjort rätt val.

Inte att glömma! Nu börjas det kännas att det bara är en vecka till TURKIET! Känner taggen att få ta det riktigt lugnt och framför allt att få vara med min älskade Hanna. Enda ordet är UNDERBART!!!


Song of the day: Crossfade - Invicible


Ett boktips: Aldrig fucka upp av Jens Lapidus





Over and Out!// Robin.

Mitt hårda liv som Hanna

Snacka om att jag fullkomligt älskar långa dagar, eller så inte. Hatar att stiga upp tidigt på morgonen och komma hem sent på kvällen. Jag längtar tills jag får en egen lägenhet! Imorgon har jag dock sovmorgon till halv 10, men tror ni det hjälper mig? Nä, måste ändå upp före sju för att ta bussen som går klocka 8. Jag har ett hårt liv.

Nu ska jag och Lisa ta min racermoppe till Åsa och Peter och tacka dom för pengarna som jag fick av dom.

// Hanna.


En ynklig liten Älvsbybo

Anonym: Om jag ska kunna göra en tatuering på dig/av dig så måste jag ju veta vem du är.. :)

Nu har vi nyss kommit hem från solariet. Snart ska vi inta den oerhört sköna sängen som står där uppe på övervåningen. Längtar! Imorgon måste Robin åka tidiga bussen själv, men det gör inget för mig, jag skrattar bara åt han. Nu får han känna hur det känns för mig, en liten ynklig Älvsbybo.

Idag hade jag förresten min första tyskalektion på två år! Var pirrigt i början men sen gick det bra, kommer ihåg det mesta. Dock suger det att jag bara har tyska med ettorna, fast egentligen, vad gör det? Skiljer ju bara ett år..

Nä, dags för andra äventyr.

// Hanna.

Movies and Tattoos

Idag har jag och Hanna varit och ätit på max innan hon for hem. Imorrn blir det älvsbyn efter skolan :)

Sitter just nu och tittar på lite tatueringar, jag är grymt sugen på att göra nån mer!


Gårdagen var trevlig med lite mat och bowling. Efter att vi varit och bowlat så gick vi ut och kollade lite på stan, det finns nu många fina bilar. Bilder på dom kommer sen, det är Hanna som har bilderna på sin kamera.


Har nyss sett filmen Fighting med Channing Tatum, Channing är med i Step up filmerna för er som sett dom. Grymt bra tyckte jag.



Song of the day: Fort Minor - Where'd you go


Over and Out!// Robin.

Middagsbjudning

Nyuppstigna. Snart vankas det frukost här i huset. Ikväll ska vi till Emma och äta kyckling sen ska vi fara och bowla, efter det ska vi fara och kolla om det händer nå på stan. Är ju nämligen cruising idag.

Dags för frukost!


// Hanna.

Jag är måttligt sugen

Jojje: Ja, jag ska bowla i vinter. Har dock inte bestämt klubb än. Kanske blir Piteå pga mitt schema, men det känns träligt att lämna Älvsbyn. Vi får se då allt drar igång helt enkelt :)

Snart ska vi äta surströmming med Robins föräldrar. Kan säga att jag är måttligt sugen nu! Andra dagen i skolan gick förövrigt grymt bra förutom att vi hade en lång sistalektion.. Dock jobbade vi inget, men ändå. Man ska väl ändå mjukstarta så här i början?

Bowlingen börjar snart, längtar! Hoppas på ett bra år i år.

// Hanna.

Skolan är i gång

Nyss hemkommen från sjukhuset i Sunderbyn. Och nej, jag har inte varit på sjukan, har bara varit och hälsat på farfar.

Idag började ju skolan, inte kul ska jag be om att få tala om. Tur att det snart är helg. + att vi fick ett ganska bra schema. Dock ganska långa dagar men inge matte eller engelska. Nästan bara handelsämnen, det kommer nog bli ett skönt år, förutom tyskalektionerna som jag kommer vara på 4 timmar i veckan. Gruvar mig redan! Vill inte ha lektioner med andra.

Nu ska jag inta soffläge och se Unga mödrar :)

// Hanna.

Tråkig händelse av oväder!

ÄNTLIGEN! Nu funkar mitt internet igen, efter att det varit ett oväder med hagel och andra galenskaper. Och eftersom varken jag eller pappa var hemma när det började så fick mamma dra ut datorn, men då glömde hon att dra ut routern och modemet som då båda två kraschade utav blixten!! Den chansen är inte stor eftersom dom sitter i olika utag!

Idag började skolan om för oss, kändes ganska tungt när jag fick schemat för höstterminen! Går länge varje dag och har knappt nån rast på dagarna... Men man ska inte klaga hade nästan kunnat vara värre.


Ska ringa Hanna nu :)



Song of the day: Dead by April - Carry me




Over and Out!// Robin.

Dagens sysslor

Nyss klivit upp ur en god natts sömn. Snart ska jag göra en god frukost åt mig och Robin. Efter det ska jag upp i mitt stökiga rum och städa ut allt som jag inte behöver ha kvar. Det som inte behöver vara kvar åker på tippen, eller kanske jag ska göra som alla andra som bloggar? Lägga ut och sälja det på nätet? ;) Kanske inte... Justja, måste även gå ut med Bella innan det händer en olycka här i hemmet.

Efter vi har gjort allt som ska göras ska jag till frisören och klippa bort allt det nötta som finns i mitt hår. Ska även kolla på det där waxet om det finns där, annars beställer jag från baresso. Efter klippningen är det raka spåret till Piteå och Emmas lägenhet där hon ska bjuda på kycklingsalsa och sen är det bio med biopopcorn!

Nu är det frukost som vankas i huset.

// Hanna.

Den bästa positionen, sovarpositionen!

Nu ska vi snabbt gå ut med Bella och sen är det duschen som gäller. Kanske vi slår på en film eller nåt sånt i sängen innan vi ska inta sovarposition. Det vet man aldrig...

Nu väntar hunden vid dörren, hejs.

// Hanna.

Bäst att passa på innan hon far hem

Snart kommer pappsen och hämtar mig och Robin. Ska fara till Älvsbyn idag och imorrn far vi tillbaka till Piteå. Robin ska hjälpa pappa att sätta upp en dusch på solariet och jag ska leka med Bella. Bäst att passa på innan hon far hem. Imorrn ska jag klippa mig och efter det tar vi bussen till Emma som ska bjuda på middag, kycklingsalsa blir det. Efter det ska vi far och se på bio, Sommar med Göran ska vi se. Hoppas att den är bra. Någon som har sett den?

Nu ska jag packa alla mina kläder och sen ska jag bara vänta..

// Hanna.

John Blund, min vän!

Nu ska John Blund få ta mig in i drömmarnas värld :)

God natt!!

// Hanna.

Bästa kvällen på länge + avslutningsmiddag

Nyss hemkommen till Robin från avslutningsmiddag på statt. Var god mat, men rätt så lamt så jag och Frida for efter efterrätten.

Gårdagens kräftskiva var grymt lyckad! Hade det jättetrevligt, vilket jag tror att alla hade. Var kul att göra något. Fast egentligen gjorde vi inte så mycket. Spelade spel och kort mest hela kvällen. Ändå slutade kvällen klockan 04.00. Nästa helg kör vi med taco, hoppas på en lika lyckad kväll då! Dock är det cruising då så det lär nog bli bra ändå :)

Nu kör vi med en bildbomb igen!


Robin, Micke och Linnea dansar


Dagen till ära hade jag kjol!!


Hatten var på :) Hela kvällen vill jag lova er!


Robin och hans homies.


Jag och Robin.


Johan och Robin.


Frida idag :)


Vi fick steka våran egen mat, grymt gott!


Dom andra lekte lekar, jag blev ledsen för att jag inte fick vara med :(


Dom lekte med verktyg. Jag var inte alls så ledsen att jag inte fick vara med!


Misslyckat försök. Innan vi skulle hem.


En gång ledsen, alltid ledsen...


En gång glad, alltid glad :)


Min vän Frida :)


Dom som lekte.


Jag och Frida.


Ett av våra alla försök att ta kort....

Såg att bilderna inte kom i rätt ordning. Det beror på att dom sista är från Frida och jag orkar inte ändra det, ni får stå ut :)

Nu ska jag se vad '

Lite småfix sen kräftskiva

Nyss uppstigna och mätta i magen. Snart bär det av till Dollarstore för att kolla om det finns kräfthattar, tallrikar och servetter. Visst måste man ha det till en kräftskiva? Det tycker i alla fall jag. Efter vi har varit och gjort våra ärenden så sticker vi till Emmas lägenhet och fixar till lite där. Dukar, gör smörgåstårtorna, lägger upp kräftorna och lite annat småfix.

Nu ska det packas kläder och sånt som ska med. Sen bär det av till stan och sen är det den efterlängtade kräftskivan som väntar. Jag kan inte säga annat än att jag längtar!



// Hanna.

Mer bilder och annat skoj!

Nu är vi hemma i Bergsviken igen! Grymt trevligt att komma hem och se alla överaskningar som har hunnit hända under en hel vecka. Fast jag känner mig som hemma i Älvsbyn också måste jag få säga!

Nåja nu kommer lite fler riktigt sköna bilder från min och Hannas Umeåtrip!



Gillar den här bilden även fast det ser ut som jag sover.



Detta var då ett försök att få med oss båda på bild när vi är i hamnen och tar det lugnt!



Den här bilden gillar jag grymt mycket! Med jordgubbarna och vattnet, helt underbart!

Nu kommer några bilder från veckan i Älvsbyn.



Här sitter jag och leker med ett papper! Lite roar små...
(Men inte passar jag så dåligt i hatt?)



Senare på kvällen roade vi oss med att titta på film! Lägg märke till att det var på VHS vi tittade!



Datanörden himself! Lägg märke till topsen i örat! Haha.



Regn var det gott om i Älvsbyn även åska! Som ni ser så regnar det inte lite.



Mys bild :)


Nu var det slut på bilder för denna gång med håll koll efter fler för det kommer! ;)


Song of the day: All Time Low - Damned If I Do Ya (Damned If I Don't)


Nu ska jag krypa ner i sängen med Hanna! :) God Natt!

Over and Out!// Robin.

Ni vet det som luktar så gott?!

Ikväll är det storshopping inför kräftskivan imorrn som gäller. Tar senaste bussen till Piteå eftersom att jag måste hinna med att städa solariet innan vi kan fara någonstans.

Idag lyser solen, men värmen lyser då med sin frånvaro.. Var på byn en snabbis idag och letade ett hårwax. Ni vet det här blåa från bed head som luktar så gott? Klart ni vet! Exakt det vill jag ha. Fanns inte på Tidlöst och Klippet hade lunchstängt.. Får väl beställa från Baresso om inte annat, eller så letar jag i Piteå.

Nu ska jag se om lillhunden vill leka lite :)

// Hanna.

Bildbomb!!!!

Medans jag väntar på att Robin ska vara klart på toan så kan jag överösa er med en bildbomb :)


Robin fiskar i Jäckvik.


Sjön vi fiskade i.


Man måste ju även tanka fordonet ;)


Jag och farmor, full koncentrerade på målningen!


Robin var också koncentrerad på målningen.


Fast egentligen ville vi helst leka med lilla Siri :)


Bad hanns också med.


Robin Karlsson och Robin Karlsson i Umeå :)


Vårat underhåll på bussresorna


Grodjakt hos Robin mitt på natten


Lillpaddan


Idag var vi och badade i älven, lillrobin kan inte simma :(


Då vi kom hem for vi och lekte med Bella och Molly :)

Slut på bilder, kommer mer nån annan dag. Har ingen kabel till Robins telefon här.

// Hanna.

Babysitting

Just nu sitter jag hos Hannas moster och väntar på att Hanna ska komma från solariet, vi är nämligen barnvakt åt Linus ikväll. Så jag har precis läst en saga för Linus innan han skulle sova så får väl se om han somnar snart :)

Tidigare idag har vi varit och badat i älven, även jag badade och jag som har blivit världens badkruka så här på senare dagar. När jag var liten så älskade jag allt som hade med vatten att göra men nu trivs jag bäst i ett varmt badkar eller en lång varm dusch!

När Hanna kommer så blir det film och popcorn och allmänt mys tills Mona och Dennis kommer hem.


Song of the day: Shinedown - 45


Over and Out!// Robin.

Hundbus och barnfilm

Nyss hemkommen från bus med Bella. Snart väntar kanske sängen, om vi inte ser en barnfilm innan. Vi får väl se vad vi är sugna på, dock lockar sängen!

Kräftskiva i helgen, känner taggen!!

// Hanna.

Woopa.se, bli medlem!!

För ett tag sen blev jag och Robin medlem på Woopa.se, där tjänar man gratis pengar utan att egentligen behöva göra något. Man kan lätt tjäna pengar genom att värva personer på sin egen länk. Då man har tjänat så mycket pengar som man vill ta ut går det lätt att ta ut pengarna. Dock har inte vi gjort det eftersom att vi inte har kommit upp i ett så högt belopp än. Men det kommer med tiden, hoppas vi då :)

Vill du också bli medlem? Klicka här då!

Bloglovin och Frida

Frida! Nog hinner vi det, säg bara till när så kommer vi ;) En sak till, vi ska ha kräftskiva i helgen, vill du komma?

Jo, lägg till oss på bloglovin vettja.

Nu ska jag duscha för jag har varit en hurtbulle, bra va?

Väder hit och väder dit

Onsdag redan? Skolan börjar på 8 dagar. Jag som trodde att vi skulle börja den 24e, se så fel man kan ha. Blev nästan lite ledsen! Men men, går dock bara 2 veckor, ungefär, sen åker vi till Turkiet.

Robin är i duschen, Linus tjatar med Lisa om glass & jag sitter här. Snart ska jag hoppa in i duschen. Sen bär det nog kanske av till byn för att luncha med Emma. Får se vad som händer och sker, beror på vädret.

Dags att göra sitt jobb som barnvakt..
Bilder från Umeå kommer då vi är hos Robin, det vill säga till helgen.
Förresten, kräftskiva i helgen också :)

// Hanna.

Umeå

Nu har vi kommit till Umeå!

Skriver mer sen.

// Hanna.

Darling, come home!

Har jobbat idag till kl 16.00 ganska skönt att få in lite extra cash till Turkiet resan. Har varit i Norrfjärden i stort sett hela dagen och bytt vattenmätare där.

Nu sitter Hanna på planet hem till Norrbottnisk mark igen! Ska och hämta henne sen på havsbadet så ska hon få en liten present av mig :)


Fortsättning följer!


Ett litet film tips från mig är Role Models, grymt bra kärleks/komedi!
Betyg från mig: 9/10





En bild på mig från Påsken -09!


Song of the day:  Dead by April - What can I say


Over and Out!// Robin.

Mer än en påse

Snart är det sängen och John Blund som gäller för mig. Ska upp tidigt imorrn för att fara in till stan på shopping. Hoppas på mer påsar än en imorrn! Om inte får jag väl köpa nå hårprodukter bara för att ha köpt nå. Känns som att man inte kan komma hem från Stockholm utan nånting. Det går väl inte? Dock är det ju Umeå på schemat i helgen, men ändå..

Nu ska jag inta sängläge :)

// Hanna.

Vilken besvikelse

Nyss hemkommen från stan. Har bara ett ord att säga: BESVIKEN! Har inte hittat ett endaste dugg, kanske ändå skulle ha farit och badat idag? Då hade inte besvikelsen varit så stor. Hittade dock en kjol och en tröja som jag kanske ska köpa men då kommer beslutsångesten och tar över.. Jag är egentligen ingen kjolmänniska men jag gillade den här kjolen oerhört mycket, kanske jag ändå måste upp med plånkan? Sen så hittade jag en adidasväska som jag blev totalkär i, men då kom snålheten fram. Tror ändå att jag ska köpa den, vill ha den! Fast blir jag för snål köper jag den i Turkiet, smart va? Ge mig några råd tack! En sak till, ska ju till Umeå i helgen, kanske hittar något där :)

Nu ska jag fråga om Marcus vill spela spel.

// Hanna.

SAKNAR PYRET! Men imorrn kommer jag hem :)

Luft under vingarna

Snart bär det av för mig och Hanna till turkiet! Som vi har väntat, men vi får vänta ett litet tag till! Vi far nämligen den 2 september på våran kärlekssemester! :) Jag längtar grymt mycket!

Ska snart ringa Hanna och säga godnatt, för ikväll blir det en tidig kväll så man orkar upp imorrn.




En bild på min nya telefunk! :)



Over and Out! // Robin.

Upp till vädret

Nu sitter jag hos Cilla i Stockholm. Idag har vi varit i Barkarby på outleten. Blev inte så mycket kläder, ett par träningsbyxor endast.. Och en bok åt Robin. Imorgon om det är bra väder blir det bad annars ska jag och mamma in till stora staden och shoppa lös, beror helt enkelt på vädret.

Nu ska jag vara social. Saknar Råbbanboy!

// Hanna.


Heta prylar!

Nya mackapärer hos mig, igår införskaffade jag en sån där iPhone "killer" även känd som Nokia 5800 xpressmusic! Sen så kopplade jag in min nya ljudanläggning till datorn, vilket ljud säger jag bara!

Hanna är i huvudstaden och shoppar, medans jag sitter här med Johan och har varit och shoppat i våran lilla stad!
Det blev en present åt Hanna för min del och en ny telefon för Johan, även han köpte en Nokia 5800! Så nu ska vi nöta ut våra telefoner och hitta fräna funktioner tillsammans!

Saknar min Hanna! Men det är inte så länge kvar tills hon kommer hem!! :)

Jobb imorrn!


Song of the day: Red - Never Be The Same


Over and Out! // Robin.

 

Mot huvudstaden

Snart flyger jag iväg till huvudstaden med min mor. På nästan exakt fyra timmar lyfter planet, jag längtar! Ska vara där till på torsdag och sen flyger vi hem igen. Ska bli skönt det med.

Just nu sitter Robin på bussen på väg hem till Piteå. Vi har nyss varit och skjutsat han till busstationen. Jag sitter här och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag duscha och packa det sista innan det bär av.

Justja, har legat och bättrat på brännan idag! Det är stekigt ute idag ska jag tala om för er.
Nu är det mat!

// Hanna.

RSS 2.0